5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Allerede planlagte ture

Datoer

Forespørgsler

Forespørgsler

Læs mere

Arrangementer

Planlagte ture med plads til flere besøg

På denne side lægger jeg løbende information ind i forhold til planlagte ture, hvor der er ledige tider til fx behandling med hestekiropraktik eller osteopati til din hest, eller undervisning i Relax That Stomach teknikken.
Det vil oftest være de lidt længere ture, der lægges ind her, så jeg kan få udnyttet køretiden bedst muligt 🙂

Hvis du kan en af disse dage, gives der reduceret kørsel på ture med over 35 km kørsel – se priser her.
Lørdage er der, med mindre andet skrives, tale om behandlinger i Dyrlægehuset Hørsholms lokale.

Informationerne er opdateret d. 11. marts 2024

Datoer for planlagte ture

Disse dage kan jeg blandt andet bookes som hundekiropraktor eller hestekiropraktor samt til behandling med osteopati til hund og osteopati til hest.

Du kan finde mine kontaktoplysninger her.

Forespørgsler

Kontakt mig hvis du gerne vil have mig ud for at behandle din hest – fx i området mellem Ringsted, Sorø og Slagelse; Møn, Lolland og Falster; eller nordpå omkring Hillerød, Fredensborg, Helsingør, Helsinge, Lyngby eller Ganløse. Så vil jeg lave et opslag, for at finde ud af, om der er andre, der ønsker at komme med på en rute. 

Kontakt mig allerede i dag


    Arrangementer på Skovdal

    Skriv til mig