5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Professionel kiropraktor til hest

Har din hest smerter?

Jeg oplever ofte, at mine kunder kommer til mig med frustrationer hvortil de spørger mig:

“ Min hest er hovedsky – har den ondt? ”

Ja, der er stort set altid tale om spændinger omkring kæbeled og i nakken, når jeg undersøger hovedsky heste. Man kan næsten se skyen lette, når spændingerne forsvinder i forbindelse med en behandling. Jeg tilbyder bl.a. behandling til ejere i og omkring Køge, Stevns og Faxe.

Symptomer på at din hest mistrives

Der kan være mange symptomer på, at din hest mistrives. Oplever du, at din hest opfører sig anderledes end den plejer? Er den pludselig blevet hovedsky? Det kan være tegn på, at din hest har en usynlig skade. Oplever du dette, så kan det være en god ide at kontakte en kiropraktor til hest.

Det er vigtigt at genoprette korrekt funktion efter en skade. Hvis ikke det sker, kan hesten få varige smerter med faldende livsglæde og det giver faldende rideglæde for dig.

Få din hest undersøgt

Du kan gøre en del for at forebygge din hests sygdomme. Jeg bruger en del Straightness Training.

i forhold til min træning af heste. Straightness Training bruges af professionelle til at forbedre en hests sportslige præstationer, men der er lige en masse gode tricks fra Straightness Training, som kan være med til forbedre hestens generelle helbred.

Træningen kan forbedre hestens holdning, hvilket er rigtig godt for hestens velbefindende. En rank holdning er godt for alle dyr (og mennesker for den sags skyld).

Forebyggelse

Du kan gøre en del for at forebygge din hests sygdomme. Jeg bruger en del Straightness Training.

i forhold til min træning af heste. Straightness Training bruges af professionelle til at forbedre en hests sportslige præstationer, men der er lige en masse gode tricks fra Straightness Training, som kan være med til forbedre hestens generelle helbred.

Træningen kan forbedre hestens holdning, hvilket er rigtig godt for hestens velbefindende. En rank holdning er godt for alle dyr (og mennesker for den sags skyld).

Kontakt mig allerede i dag


  Kontakt os og hør mere om kiropraktor til hest

  Ønsker du at få høre mere om kiropraktor til hest, eller ønsker du at få din hest behandlet hos UllaVet? Så giv mig et kald på telefon: 27 28 08 71 eller udfyld kontaktformularen.

  Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du generelt ønsker at høre mere om kiropraktik til heste, mine priser eller Straightness Training.

  Leder du efter en kiropraktor til hund? Dette kan jeg også hjælpe dig med. Læs meget mere her.

  Mød mig og hør mere om mine behandlinger

  Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du generelt ønsker at høre mere om kiropraktik til heste eller Straightness Training.
  Afspil video

  Skriv til mig