Kiropraktor til hest

Hestens smerter


Jeg oplever ofte, at mine kunder kommer til mig med frustrationer og spørger mig: “Min hest er hovedsky – har den ondt?” Ja, der er ofte tale om spændinger omkring kæbeled og i nakken, når jeg undersøger hovedsky heste. Man kan næsten se skyen lette, når spændingerne forsvinder i forbindelse med en behandling.

Symptomer

Der kan være mange symptomer på, at din hest mistrives. Oplever du, at din hest opfører sig anderledes end den plejer? Er den pludselig blevet hovedsky? Det kan være tegn på, at din hest har en usynlig skade.

Det er vigtigt at genoprette korrekt funktion efter en skade. Hvis ikke det sker, kan hesten få varige smerter med faldende livsglæde og det giver faldende rideglæde for dig.

Få din hest undersøgt

De fleste mennesker kan ikke forstå hestenes “sprog”, men heldigvis er der meget i hestenes adfærd, hvoraf man kan aflæse, om hesten har smerter. Som uddannet dyrlæge og internationalt certificeret kiropraktor kan jeg som oftest tolke dyrets signaler.

Det er altid en god idé at få hesten undersøgt. Som nævnt kan det give hesten større livsglæde, men også forsinke hestens aldring, så du får glæde af din hest i flere år. Gør din hest og dig selv en tjeneste og få den undersøgt for skjulte lidelser med hjælp fra en kiropraktor til heste.

Forebyggelse

Du kan gøre en del for at forebygge din hests sygdomme. Jeg bruger en del Straightness Training i forhold til min træning af heste. Straightness Training bruges af professionelle til at forbedre en hests sportslige præstationer, men der er masser af gode tricks fra Straightness Training, der kan forbedre hestens generelle helbred.

Træningen kan forbedre hestens holdning, hvilket er rigtig godt for hestens velbefindende. En rank holdning er godt for alle dyr (og mennesker for den sags skyld).

Kontakt

Ønsker du at få din hest behandlet hos UllaVet? Så giv mig et kald på 27 28 08 71 eller udfyld kontaktformularen.

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du generelt ønsker at høre mere om kiropraktik til heste eller Straightness Training.