5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Har mit dyr brug for behandling

Hest

Hund

Har mit dyr brug for behandling?

Der kan være rigtig mange tegn på, at dit dyr har brug for behandling.
Som udgangspunkt har alle dyr godt af at blive undersøgt og behandlet, da dette kan være med til at sikre, at dyret fungerer optimalt til dagligt.

Baggrunden for dette er funktionel neurologi – viden om, hvordan nervesystemet fungerer. Her arbejdes ud fra en betragtning om at funktionsnedsættelse i et område kan opstå som følge af en kiropraktisk låsning eller restriktion i et område. Den kiropraktiske låsning kan eksempelvis sætte nerverødderne tæt på rygsøjlen under pres. Dette pres på nerveroden reducerer mængden af information, der kommer ude fra vævet ind til hjernen, og forsinker derudover også informationen fra hjernen og rygmarven ud til vævet. Denne forsinkelse kan resultere i, at musklerne for sent får at vide, at de skal trække sig sammen, hvilket på sigt kan resultere i mikrotraumer i fx seneapparatet – mikrotraumer, der kan udvikle sig til deciderede seneskader.

Ved en behandling er målet at genskabe maksimal funktion i et område samt at reetablere en sund kommunikation mellem krop og hjerne.

Hest

Hund

Kontakt mig allerede i dag


    Kontakt

    Tidsbestilling foregår via telefonen eller pr. mail. Hvis ikke jeg tager telefonen, kan du lægge en besked med navn og nummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

    Hos UllaVet benytter jeg forskellige former for behandling, hvilket involverer både osteopati, akupunktur samt hunde– og hestekiropraktik.

    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid til din hest eller hund, så ring til mig på 27 28 08 71 eller udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

    Skriv til mig