5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Osteopati til hund og hest tilbydes

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

Læs mere

Uden overbehandling

Uden overbehandling

Læs mere

Spørgsmål ang. behandling

Spørgsmål ang. behandling

Læs mere

Osteopati til hund og hest

Udover at være heste- og hundekiropraktor tilbyder jeg også osteopati til hund i min klinik i Hårlev, som er let tilgængelig, uanset om du og dit dyr kommer fra Køge, Faxe, Stevns eller andre omkringliggende steder. Hestene kører jeg primært ud til, så de er i deres vante omgivelser.

Ordet osteopati kommer fra græsk: osteon = væv, pathos = følelse. Osteopati er en manuel teknik, det vil sige en teknik, hvor hænderne bruges som værktøjer i behandlingen. I denne teknik lægges der vægt på at hjælpe kroppen til at hele sig selv samt på at styrke kroppen i dens forsvar mod sygdom.

Sådan udfører jeg osteopati til hund og hest

Når jeg udfører osteopati til hund og hest finder jeg ud af, hvor den største grad af restriktion i vævet findes; altså hvor den største modstand mod bevægelighed er til stede.

Herefter diagnosticerer jeg årsagen til restriktionen, hvorefter forskellige teknikker kan anvendes til at løsne op for de forskellige typer af restriktioner, som for eksempel kan forårsages af muskelspasmer omkring:

Som udgangspunkt benytter jeg en gren af osteopati, der kaldes den funktionel indirekte teknik, hvor vævet bringes i en tilstand af afslappethed.

Dette bidrager til, at hjernen får mulighed for at registrere, hvilke muskler, der er på overarbejde, og hvordan muskeltonus skal justeres for at få for eksempel hvirvlerne tilbage i udgangspositionen, og dermed genvinde den højeste grad af funktionalitet og bevægelighed.

Osteopati til hest uden at risikere overbehandling

Hestene står som udgangspunkt meget afslappet under en behandling med osteopati til hest.

For at undgå at overbehandle hesten, er det ikke sikkert, at alle restriktioner kan fjernes ved første behandling. Det ses dog ofte, at behandling af de værste restriktioner resulterer i en afslapning af strukturerne, hvilket kan føre til, at flere restriktioner forsvinder mellem de to første behandlinger.

Kontakt mig allerede i dag


    Kontakt mig og hør mere om mine osteopatiske behandlinger

    Tidsbestilling foregår via telefonen eller pr. mail. Hvis ikke jeg tager telefonen, kan du lægge en besked med navn og nummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

    Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål angående behandling med osteopati til hund eller hest, eller hvis du har brug for yderligere information. Jeg hører også gerne fra dig, hvis du ønsker at booke en tid til en behandling af din hund eller hest.

    Jeg tilbyder også akupunktur til hest og hund og rehabilitering af hest.

    Skriv til mig