Skip to main content

Internationalt certificeret kiropraktor til dyr

business
26. april 2021

I oktober startede jeg på et kursus forløb i kiropraktik til dyr, og her i marts måned bestod jeg eksamen fra BackBone-Academy og kan herudover kalde mig Internationalt certificeret kiropraktor til dyr under IVCA – den internationale veterinære kiropraktik forening. Dette supplerer dermed den undervisning jeg tidligere har modtaget inden for osteopatiske teknikker til dyr.

I forbindelse med den nylige opstart af egen praksis er der pt. en introduktionspris (se under Priser). Dette tilbud gælder i april og maj måned, hvorefter priserne justeres. Kontakt mig derfor gerne med henblik på kiropraktisk/osteopatisk behandling af din hund eller hest 🙂

Hold øje med hjemmesiden og min side på Facebook, da der vil blive opdateret løbende.

I oktober startede jeg på et kursus forløb i kiropraktik til dyr, og her i marts måned bestod jeg eksamen fra BackBone-Academy og kan herudover kalde mig Internationalt certificeret kiropraktor til dyr under IVCA – den internationale veterinære kiropraktik forening. Dette supplerer dermed den undervisning jeg tidligere har modtaget inden for osteopatiske teknikker til dyr.

I forbindelse med den nylige opstart af egen praksis er der pt. en introduktionspris (se under Priser). Dette tilbud gælder i april og maj måned, hvorefter priserne justeres. Kontakt mig derfor gerne med henblik på kiropraktisk/osteopatisk behandling af din hund eller hest 🙂

Hold øje med hjemmesiden og min side på Facebook, da der vil blive opdateret løbende.