5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål omkring kiropraktik, osteopati og akupunktur til heste og hunde.
Ved at klik nedenstående liste kan du finde svar på netop det spørgsmål du ligger inde med.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål eller vil du blot høre mere om hvad jeg kan hjælpe dig med, så kontakt mig på telefonnummer 27 28 08 71 eller ved at udfylde formularen her på siden.

Kiropraktik er en behandlingsform, hvor man bruger hænderne til at behandle. Behandlingsformen er velkendt og bruges meget i dag til behandling af mennesker, men er i de seneste par år blevet brugt mere og mere til behandling af hunde og heste, når de har problemer med led- og muskelsmerter. Kiropraktik kan både bruges til forebyggelse og behandling.

Hvordan kan kiropraktik hjælpe?

Formålet med kiropraktik til heste og hunde, er at få dyrene til at bevæge sig så optimalt som muligt. Man forbedrer altså bevægeligheden i alle ledende og gør bevægelsen smertefri for dem.

Kontakt mig allerede i dag


  Hvad kræves der for at lave en kiropraktisk behandling?

  Først og fremmest en professionel til at behandle hesten/hunden. Dernæst er det vigtigt at dyrets ejer fortæller om problemet og hvor længe det har stået på.

  Når det er på plads, undersøges dyrets nervesystem, hvorefter knogler og muskler vurderes under bevægelsesøvelser.

  Herfra er det muligt at finde frem til problemet og hvordan det bedst løses.

  Hvilke årsager er der til kiropraktiske problemer?

  Årsagerne kan være mange, men de mest gængse årsager kan opstå ved:

  Skriv til mig