5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Akupunktur til hest og hund tilbydes

Sådan kan en akupunkturbehandling hjælpe din hund eller hest

Jeg tilbyder henholdsvis akupunktur til hest og akupunktur til hund i min klinik i Hårlev. Her tager jeg imod heste og hunde fra Køge, Stevs, Faxe og andre omkringliggende områder.

Akupunktur (aku = nål, punktur = gennem huden) er en ældgammel, flere tusind år gammel, teknik udviklet af kineserne.

Her sættes en tynd akupunkturnål i aktive akupunkturpunkter. Kinesernes forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen på energiniveau, er fundamental i akupunkturen. I akupunkturen kan selv punkter langt væk fra et problemområde have en markant indvirkning, ligesom punkter på kroppens overflade kan have indflydelse på, hvordan kroppens organer fungerer.

Ydermere er akupunktur forbundet med frigivelse af afslappende og smertestillende stoffer. Det er netop denne effekt, jeg i høj grad benytter mig af i mine manuelle behandlinger, hvor jeg kombinerer akupunktur til hund og akupunktur til hest med manuelle teknikker såsom osteopati til hest og hund samt kiropraktik.

Viden om hvilke punkter der kan have indflydelse på specifikke områder i kroppen hjælper mig til at vælge de punkter, som bedst supplerer de manuelle teknikker.

Kontakt mig allerede i dag


    Hør mere om akupunktur til hund eller akupunktur til hest

    Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring akupunktur til hest eller hund, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om behandlingen. Fortæl mig gerne, hvilken problemstilling du har med din hund eller hest, så kan jeg sammensætte den helt rigtige behandling.

    Jeg er henholdsvis dyrlæge og heste- og hundekiropraktor for både hunde og heste, og jeg har således stor erfaring og viden om, hvordan jeg kan give dit dyr den bedst mulige behandling i forhold til de konkrete problemstillinger, det har.

    Skriv til mig