5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Om mig

Om mig

Jeg er uddannet som dyrlæge (cand.med.vet) i 2009 fra Københavns Universitet, LIFE. Som afslutning på studiet skrev jeg speciale inden for hestens parasitologi – mere specifikt hvordan forskellige opbevaringsforhold influerer på antallet af æg i gødningen. Undervejs i studiet samt efterfølgende har jeg modtaget efteruddannelse inden for akupunktur og osteopati (funktionel indirekte teknik) på dyr.

Efter endt studie blev jeg ansat i et barselsvikariat hos Skjern Å Dyrlæge, hvor jeg primært fik lov til at beskæftige mig med heste, men også en del kvæg og smådyr. Efter barselsvikariatet ansøgte jeg om og blev jeg tildelt et ordinært ph.d.-stipendium på KU LIFE (senere KU SUND), hvor jeg undersøgte muligheden for at forbedre diagnostikken af hestens blodorm.

Undervejs i ph.d.-forløbet tog jeg et kursus i forsøgsdyrsvidenskab, hvilket har givet mig et certifikat, der muliggør, at jeg kan ansøge om forsøgsdyrstilladelser. I efteråret 2013 var jeg på den baggrund involveret i et projekt med Rikke Schultz, hvor vi undersøgte muligheden for at stille diagnosen ‘statisk roterede halshvirvler, som årsag til nedsat bevægelighed’ på hest, samt hvor godt røntgenbilleder korrelerer med de kliniske fund.

Tidslinje over mine specialer

2013
I efteråret 2013

I efteråret 2013 blev jeg ansat i et korttidsvikariat hos Distriktsveterinärerna i Sverige, som er en statslig dyrlægeservice, der skal sikre, at der er dyrlægedækning i hele Sverige.

I efteråret 2013 begyndte jeg også på uddannelsen inden for veterinær kiropraktik, som blev afsluttet i foråret 2014. Her har jeg primært lagt mit fokus på kiropraktik til heste og til hunde.

2013
2014
I april 2014
I april 2014 stiftede jeg UllaVet, hvor jeg udfører kiropraktik, osteopati, aktivering af akupunkturpunkter og rehabilitering på heste og hunde. I november 2014 fik jeg bundet en pæn “sløjfe” på mit ph.d.-projekt, da jeg forsvarede det.
2014
2022
I oktober 2022

I oktober 2022 flyttede jeg til “Skovdal” med min mor og vores heste – det er den dejligste gård i Enderslev, nær Hårlev i Stevns kommune🙂 Et af lokalerne på gården er indrettet, så jeg kan behandle hunde med kiropraktik og osteopati i det.

I oktober 2022 lavede jeg en aftale med Dyrlægehuset Hørsholm om at benytte et af deres lokaler til behandling af hunde om lørdagen.

Jer med hunde i Hørsholm, København, på Amager og i resten af Nordsjælland, kan således vælge om I vil booke tid til hundekiropraktik i Hørsholm om lørdagen eller køre til mig nær Hårlev i Stevns kommune.

Der vil også være mulighed for at få behandlet jeres hest om lørdagen, hvis den står i nærheden af Hørsholm eller langs strækningen til Køge.

2022

Interesse

Jeg har længe interesseret mig for holistisk og alternativ behandling af lidelser hos mennesker og dyr. Siden 2016 har jeg udvidet mit kendskab til også at omfavne Bevidst Afslapning af muskulaturen hos heste, hunde og mennesker, og i 2022 blev jeg uddannet som Relax That Stomach underviser.  

Forskning

Skriv til mig