5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Det siger klienterne

Succes efter få behandlinger

Herunder kan du høre ordene fra nogen af mine tidligere og nuværende ejere, som har haft deres hund eller hest i behandling hos mig.

Molly

Fysiologisk og psykisk behandling gav den følsomme græske gadehund velvære og øget tillid til verden.

Louise med Molly

“Jeg gik fra nærmest at bære Molly ind i klinikken – til at hun helt frivilligt gik med ind og hoppede op på briksen 3. gang hun var til behandling, hvilket er store sager for Molly!”

Klienterne siger

Kristina med Dobby: “Du reddede ham fra aflivning og reddede os fra at miste et familiemedlem”

Catrine med Bob: “Og takket være Ulla har jeg en velafbalanceret, stærk og sund hund”

Kundeudtalelser

Facebook

★★★★★

Kan kun give Ulla mine varmeste anbefalinger👍

Hun har gjort en KÆMPE forskel for vores hundebamse. Jeg har anbefalet dig til alle jeg kender med hund/hest, og de som har haft dig ude har det -også- gjort en kæmpe forskel 🌺
Tina
via Facebook

★★★★★

Vil til enhver tid anbefale hende

Ulla er afsindigt dygtig og har en fantastisk indføling med dyrene. Hun har gjort en kæmpe forskel for min hest ❤️ Vil til enhver tid anbefale hende 😍
Lene
via Facebook

★★★★★

Bedste anbefalinger

Så har Oda, Norsk Lundehund, for 2. gang været hos dyrlæge og osteopat UllaVet og er blevet manipuleret. Det kan klart anbefales, hvis hunden er skæv i ryg, ben mv. Oda haltede pludselig og gik ret stift, hvad hun har lavet ved jeg ikke, men behandling var nødvendig. Efter 1 gang var det væk og i dag var kontrol af bevægeapparatet.
Anette
via Facebook
Google

★★★★★

Vanvittig dygtig 🙏🏻

Hver gang Ulla kommer udretter hun mirakler og så er hun tillige virkelig behagelig at få besøg af.
Tina
via Google
Trustpilot

★★★★★

Hvor er du sindssygt dygtig!

Jeg ankom med en hund som forinden, af en anden dyrlæge var dømt til operation eller den evige hvile. Jeg fik derfra med en træt hund, som kunne bevæge sig fuldstændig som før. Hun springer nu rundt med halen højt hævet, og er SÅ glad og fri for smerter. Sikke en forvandling!
Anja
via Trustpilot

★★★★★

Dygtig dyrelæge

UllaVet er en lidt utraditionel dyrelæge lokaliseret i Hørsholm. Min hest har i lang tid haft problemer siden den har været halt. Den har været flere gange til dyrelægen, men ikke med de store forbedringer i dens tilstand før at vi kom til UllaVet. UllaVet behandlinger bl.a. som kiropraktor for heste og satte sig meget grundigt ind i min hests historie og tilstand før at der blev fortaget nogen behandlingen. Efter behandlingen oplevede jeg den klart største forbedring siden er begyndt at søge behandling. Det kan sagtens anbefales at undersøge mulighederne hos UllaVet.
Tina
via Trustpilot

Skriv til mig