Kiropraktor til hund

Lider din hund af unødvendige smerter?

Det kan være svært at se, om ens kæledyr lider. Mange hundeejere går rundt i lykkelig uvidenhed om kæledyrets lidelser. Hvis man elsker sin hund, er det ikke rart at tænke på. Hvem ønsker ikke, at hundens livskvalitet skal være så høj som mulig. Desværre kan hunde ikke tale. Det kan derfor være en udfordring for os mennesker at se, når hunden lider. Heldigvis er der tegn, som en professionel dyrlæge kan se.

Genopret muskelfunktion

Ofte bliver jeg spurgt om følgende: “Min hund halter – har den ondt?” Det korte svar er JA! Forstyrrelser i bevægelsesmønstret hænger ofte sammen med smerter og kan have udspring i forkert muskelfunktion. Spørg dig selv om du har ondt, når du halter… Som kiropraktor til dyr er jeg uddannet til at genoprette normal muskelfunktion, og dermed hjælpe din hund til større livskvalitet.

Tegn på smerter

Der kan være flere tegn på, at din hund har det skidt. Måske er den ikke så glad, som den var da den var yngre? Måske bliver den hurtigt træt? Hvis du kan genkende nogle af disse symptomer, kan det være en god idé at få din hund undersøgt for smerter. Jeg har lavet en liste over de mest typiske tegn din hund giver når den har smerter, som kan give dig en ide om, du bør kontakte en dyrlæge. Hvis jeg har en mistanke om, at dit dyrs problem ikke er kiropraktisk/osteopatisk, henviser jeg dig og dit dyr til videre udredning.

Kontakt mig

Den gode nyhed er, at det er muligt at fjerne de fleste smerter, så din hund kan blive glad igen. Tag din hund med i min konsultation. Det behøver ikke nødvendigvis være drastiske skridt, der skal til for at din hund for en forbedret livskvalitet. Det kan fx være gavnligt at arbejde med hundens holdning. Lær nogle små tricks, som du kan træne med din hund, så den forbedrer sin holdning. Det er første skridt hen mod at få din gamle glade hund tilbage. Ring til mig på 27 28 08 71 eller kontakt mig via kontaktformularen.