Skip to main content

Opstart af egen praksis

business
26. april 2021

Velkommen til min hjemmeside. Jeg åbner her i løbet af foråret egen praksis, hvor jeg tilbyder behandlinger med akupunktur, osteopati og kiropraktik fortrinsvist til heste, men også hunde behandles. Ja, teknikkerne kan faktisk anvendes til de fleste pattedyr 🙂

Ønsker du, at din hest skal yde sit bedste? Har du sikret dig, at den har forudsætningerne for det? Ellers er du måske interesseret i at få undersøgt om den fungerer optimalt ud fra et biomekanisk synspunkt?

Kontakt mig meget gerne for yderligere information

Glæder mig så meget!

Glade hilsener Ulla 🙂

Velkommen til min hjemmeside. Jeg åbner her i løbet af foråret egen praksis, hvor jeg tilbyder behandlinger med akupunktur, osteopati og kiropraktik fortrinsvist til heste, men også hunde behandles. Ja, teknikkerne kan faktisk anvendes til de fleste pattedyr 🙂

Ønsker du, at din hest skal yde sit bedste? Har du sikret dig, at den har forudsætningerne for det? Ellers er du måske interesseret i at få undersøgt om den fungerer optimalt ud fra et biomekanisk synspunkt?

Kontakt mig meget gerne for yderligere information

Glæder mig så meget!

Glade hilsener Ulla 🙂