5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Om mine teknikker

Akupunktur

Akupunktur

Læs mere

Osteopati

Osteopati

Funktionel indirekte teknik
Læs mere

Kiropraktik

Kiropraktik

Læs mere

Rehabilitering

Rehabilitering

Læs mere

Bevidst Afslapning af muskulaturen

Bevidst Afslapning af muskulaturen

(Conscious Muscle Relaxation) og Relax That Stomach teknikken
Læs mere

Behandlingsinterval

Jeg anbefaler som udgangspunkt 2-3 uger mellem de to første behandlinger for heste og 10-14 dage mellem de to første behandlinger på hunde.

Herefter anbefales oftest genbehandling ca. 3 måneder efter 2. behandling for begge dyrearter.

Herefter anbefales det at vedligeholde behandlingen hver 3.-6. måned for at evt. problemer ikke når at sætte sig for godt fast og for at dit dyr kan fungere så godt som muligt. Behandlingsintervaller kan dog variere fra case til case.

Rehabiliteringsforløb

Jeg tilbyder at tage heste i rehabiliteringsforløb af tre måneders varighed. Din hest vil i de tre måneder være opstaldet hos og blive trænet af mig.

Mit fokus er på at lære hesten at blive bevidst om sine spændinger og samtidigt at lære den at slappe bevidst af. Som en afslutning på forløbet vil jeg undervise dig, så du kan fortsætte processen med din hest når den er hjemme igen.

Skriv til mig