5/5

5 ud af 5 stjerner på Facebook, Google og Trustpilot

Dobbys historie

Dobby fik livet tilbage

Vi blev anbefalet aflivning efter operation for nr. 2 diskusprolaps på 1 år. Dobby var lam i bagpartiet. Han havde været på hospitalet til genoptræning efter operationen i 5 dage. Beskeden var at der ingen dyb følesans var i bagbenene. Og derfor ingen mulighed for bedring Han kunne ikke selv tømme blære og tarm. Han var aggressiv og havde smerter. Vi hentede ham hjem for at sige et sidste farvel.

Allerede da vi kom hjem så vi at humøret var tilbage. Han var glad…men kunne kun slæbe sit bagparti efter sig. Jeg fik anbefalet at prøve alternativ behandling på en side på fb. Jeg tog kontakt til dig Ulla. Vi tog derefter tilbage på hospitalet de næste dage for at få tømt blære og få fysioterapi. Vi fandt ud af at han ikke havde smerter. Var bare stresset efter ophold på hospitalet.
Efter 2 besøg hos dig kunne han tømme sin blære selv og efter 3 kunne han støtte og gå (lidt dinglende) få skridt. I dag 2 år senere er han i fuld vigør.

I starten var han skiftevis hos dig og hos fys ca. 5 dage ugentligt. I dag 2 år senere går han til fys en gang hver 4. Uge til waterwalk, fysioterapi og laser. Men han behøver det nok ikke mere. Bare lige for en sikkerheds skyld og for at blive forsikret om at han ikke har spændinger.

Har vedlagt billede fra efter operation og et par klip fra efter 3. besøg hos dig (13 dage senere) og et klip fra hvordan han bevæger sig 2 måneder senere. Husker ikke hvor mange gange vi kom hos dig. Måske omkring 20? Jeg har ikke nogle billeder eller klip fra da det var værst, da vi troede han skulle aflives og ikke ville huske ham sådan.

Du reddede ham fra aflivning og reddede os fra at miste et familiemedlem.

Ville ønske at hospitalet havde sagt til os at der kunne være en chance for at han blev bedre med akupunktur og osteopati. Desværre har ingen af dyrelægerne vi har set efterfølgende villet anerkende den virkning det har haft på trods af at deres eneste anbefaling var aflivning da der ikke var håb for bedring uden dyb følesans. Og at fremskridtene er tydelige. Vi mødte dog stor opbakning hos fysioterapeuten på hospitalet som senere hen har anbefalet andre hundejere i vores situation at gå denne vej.

De bedste hilsner
Og endnu engang tak fordi du reddede Dobby.

Kristina Holm

Følg Dobby's proces

Skriv til mig